Комплект 4 книги

78,00 лв. 67,00 лв.
+ -
Цена: 67,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Ще получите всяка поредица в красива двустранна подаръчна кутия с книгоразделители, послание и автограф.

 

 

 

 

Първа книга - "(По)кажи ми как да те обичам"

 

Брой страници: 400

 

Ема Скот е талантлива и реализирана млада жена със собствен бизнес. От две години притежава и развива успешно сватбена и парти агенция. Тя е активна, успешна, красива и постоянно се стреми да привлича чудеса в живота си. Заедно с двете си най-близки приятелки Ади и Мила редовно обсъждат клюките и историите около тях. Трите са много различни, но в постоянно търсене на истинския мъж. Ема и Ади посещават редица семинари за самоусъвършенстване и работят върху себе си, докато Мила не вярва в подобни „щуротии“ и непрекъснато се оплаква от живота си.
Една събота телефонът на Ема звъни и приятен мъжки глас се представя като Александър Стоун - той иска да я наеме, за да организира парти изненада за рождения ден на най-добрия си приятел.

Ще се случи ли нещо между двамата или любовта им е невъзможна? Ще намерят ли Ади и Мила нови мъже в живота си или характерите им и този път ще им попречат? Какво е нужно на една жена, за да задържи правилния мъж? Книгата не е просто поредният еротичен роман, а пътеводител на всяка жена как да се справи с нелесната задача да намери и да задържи своята идеална половинка. Комични и изненадващи ситуации, много еротика, секс, смях и сблъсък на различни индивидуалности.

 

Втора книга - "Сърцето знае"

 

Брой страници: 400

 

„Сърцето знае“ е дългоочакваното продължение на „(По)кажи ми как да те обичам“.

То ще ви даде отговорите, които очаквате. Какво се случва с Ема и Алекс? Ще се съберат ли отново и ще свържат ли живота си? Защо първото партньорство на Алекс за ресторант се е провалило, ще оправи ли най-накрая отношенията с баща си, колко силна е любовта му към Ема и ще издържи ли тя на предизвикателства?  

Втората част на романа ще ви срещне отново с трите приятелки Ема, Мила и Ади и ще ви разкаже какво се случва в живота им. Ще ви заведе на вълнуващо приключение на романтична дестинация и ще ви накара да помечтаете.

„Сърцето знае“ е още по-вълнуваща, по-непредсказуема и по-увлекателна и ще ви потопи в мислите и терзанията на героите, в дълбоките им търсения, в техните съмнения и въпроси, в причините за поведението и грешките им.

Дали появата на нов герой ще окаже влияние в живота на трите момичета? Доколко това ще промени историята и ще повлияе на решенията им и най-важното – кой е той?

 

Потопете се в продължението само ако вече сте прочели „(По)кажи ми как да те обичам“!

 

 

Трета книга - "Отговорът е любов"

 

Брой страници: 376

 

Ана е 30-годишна жена, чийто живот е в застой. Има си приятел, но връзката им не върви. Работи като рекламен консултант в най-известния бизнес вестник в страната, но там е недооценена и въпреки успехите си и доказаните умения не получава така чаканото повишение. Срещите ѝ и съветите на най-добрата ѝ приятелка Ева са единствена ѝ утеха. Ева е успешна и уверена жена със собствен бизнес и напълно доволна от всичко, което ѝ се случва. Тя има собствено ателие и е име в шивашкия бизнес. Най-новият ѝ клиент е суперзвездата Ник Коен – певец, на върха на славата си и вече пробил с песни в MTV. Ник е блян за жените – красив, атлетичен, талантлив и със завладяваща усмивка и неоспорим чар. За свой концерт в чужбина той поръчва сценичен костюм на Ева и тя веднага разказва на Ана за това. Ана го обожава и леко завижда на приятелката си, че се е срещнала с него и че ще го види пак. Бленува да се запознае с него.

Какво ще се случи в живота на Ана? Ще скъса ли с миналото и ще има ли смелостта да преобърне живота си? Готова ли е за нова връзка или ще даде шанс на приятеля си? Ще смени ли работата си или ще се пребори за по-висока позиция в настоящата? Какво ще стане с Ник Коен и възможно ли е да има връзка между суперзвезда и обикновено момиче?

 

 

Четвърта книга - "Завинаги твоя съм"

 

Брой страници: 344

 

„Завинаги твоя съм“ е очакваното продължение на „Отговорът е любов“.

След напрегнатия финал на първата част, сега Ана прави своя обмислен избор, който носи така желания комфорт в живота й. При кого ще отиде? На кого ще даде сърцето си? Какво се случва с мечтаната от нея кариера и това ли е истинското й призвание? Възможно ли е Ник Коен да бъде на върха на славата си и едновременно с това да е готов за сериозна връзка? Какво се случва с Ева и как ще се развие бизнесът й? Успехът в едно отношение, означава ли компромиси в друго? Може ли щастието да бъде вечно?

Продължението е още по-динамично и вълнуващо, с обрат, който ще спре дъха ви. Образите са по-ярки, живи и пламенни, и няма как да не ви развълнуват. Вярна на себе си, Цвете Лале ви пренася в две интересни дестинации, където ще се почувствате присъстващи и ще преживеете всички емоции заедно с героите.

Потопете се в продължението само ако вече сте прочели „Отговорът е любов“!

 

 

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!