Отговорът е любов + Завинаги твоя съм

42,00 лв. 37,00 лв.
  • Кат. номер: ПП-011
+ -
Цена: 37,00 лв.
Купи
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

 

Комплект от най-новата поредица на Цвете Лале - книгите "Отговорът е любов" и "Завинаги твоя съм". Ще го получите в двустранна картонена подаръчна кутия.

 

 

 

Първа книга

 

Брой страници: 376

 

Ана е 30-годишна жена, чийто живот е в застой. Има си приятел, но връзката им не върви. Работи като рекламен консултант в най-известния бизнес вестник в страната, но там е недооценена и въпреки успехите си и доказаните умения не получава така чаканото повишение. Срещите ѝ и съветите на най-добрата ѝ приятелка Ева са единствена ѝ утеха. Ева е успешна и уверена жена със собствен бизнес и напълно доволна от всичко, което ѝ се случва. Тя има собствено ателие и е име в шивашкия бизнес. Най-новият ѝ клиент е суперзвездата Ник Коен – певец, на върха на славата си и вече пробил с песни в MTV. Ник е блян за жените – красив, атлетичен, талантлив и със завладяваща усмивка и неоспорим чар. За свой концерт в чужбина той поръчва сценичен костюм на Ева и тя веднага разказва на Ана за това. Ана го обожава и леко завижда на приятелката си, че се е срещнала с него и че ще го види пак. Бленува да се запознае с него.

Какво ще се случи в живота на Ана? Ще скъса ли с миналото и ще има ли смелостта да преобърне живота си? Готова ли е за нова връзка или ще даде шанс на приятеля си? Ще смени ли работата си или ще се пребори за по-висока позиция в настоящата? Какво ще стане с Ник Коен и възможно ли е да има връзка между суперзвезда и обикновено момиче?

 

 

Втора книга

 

Брой страници: 344

 

„Завинаги твоя съм“ е очакваното продължение на „Отговорът е любов“.

След напрегнатия финал на първата част, сега Ана прави своя обмислен избор, който носи така желания комфорт в живота й. При кого ще отиде? На кого ще даде сърцето си? Какво се случва с мечтаната от нея кариера и това ли е истинското й призвание? Възможно ли е Ник Коен да бъде на върха на славата си и едновременно с това да е готов за сериозна връзка? Какво се случва с Ева и как ще се развие бизнесът й? Успехът в едно отношение, означава ли компромиси в друго? Може ли щастието да бъде вечно?

Продължението е още по-динамично и вълнуващо, с обрат, който ще спре дъха ви. Образите са по-ярки, живи и пламенни, и няма как да не ви развълнуват. Вярна на себе си, Цвете Лале ви пренася в две интересни дестинации, където ще се почувствате присъстващи и ще преживеете всички емоции заедно с героите.

Потопете се в продължението само ако вече сте прочели „Отговорът е любов“!

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!